22-годишен млати наред, поваля двама в Кърджали

За хулигански действия 22-годишен е бил задържан в РУ-Кърджали за срок до 24 часа. На 28 ноември около 23 часа мъжът предизвикал скандал на улица в областния град и нанесъл удари на непълнолетен и на 21-годишен. Съставен е акт и материалите ще бъдат внесени в съда за налагане на административно наказание по Указа за борба с дребното хулиганство.   

Разследване за нарушаване на противоепидемични мерки е започнато в РУ-Крумовград. На 28 ноември около 1,15 часа на улица в града полицейски служители извършили проверка на 21-годишен. При направена справка станало ясно, че младежът е с наложена от здравните власти 14-дневна карантина, която не спазва. Досъдебното производство е по чл.355, ал.2 във връзка с ал.1 от Наказателния кодекс, по него работят група „Криминална полиция“ и разследващ полицай.

28-годишен е бил задържан в РУ-Крумовград на 27 ноември. При битов скандал мъжът заплашил свой близък и му нанесъл побой. Започнала е проверка по чл.144, ал.1 от Наказателния кодекс, която се извършва от група „Охранителна полиция“.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини