Меган и Хари няма да се върнат в Англия дори и за Даяна

Меган и Хари ще пропуснат събитието на 19 октомври, което се прави в чест на принцеса Даяна.

Принц Уилям ще присъства на частна церемония за дарители, които са помогнали за изграждането и откриването на статуята на Даяна през юли, когато принцесата трябваше да навърши 60 години. Принц Хари и Меган, които напуснаха Англия и заминаха за Калифорния заедно с децата си миналата година, няма да се завърнат в Лондон, но Хари се е свързал с дарителите по телефона, за да им благодари лично.

По-малкият син на Даяна все пак се завърна в Англия през юли за откриването на статуята в замъка Кенсингтън. Това беше и първият път, в който Хари се среща с Уилям след погребението на принц Филип през април. Меган, която роди дъщеря Лилибет Даяна през юни, не можеше да пътува до Великобритания и за двата повода.

Заради мерките около коронавируса, откриването на статуята на принцеса Даяна беше с ограничен брой посетители, като гостите бяха сведени само до семейството на покойната лейди Ди. Това включваше брат ѝ Чарлз Спенсър и сестрите ѝ лейди Сара и Джейн, както и скулпторът на статуята Йън Ранк-Броадли и Пип Морисън – дизайнерът на градината в двореца Кенсингтън.

Източник: Tialoto

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини