Ресторантьори от Кърджали протестираха в Хасково в подкрепа на своите колеги

Изображение 1 от 2

    Ресторантьори от Кърджали се включиха в протеста на своите колеги от Хасково срещу въведените противоепедимични мерки от Министерството на здравеопазването,засягащи бизнеса.Дузина представители на бранша в Кърджали развяха трикольора в центъра на Хасково.Те се обявиха за равнопоставеност на бизнеса с останалите сфери на икономическа дейност и за компесации от 80% на собствениците на затворените нощни клубове.

    Решение за включване в протеста бе взето на събрание на ресторантьори и хотелиери,което се състоя,часове преди това в Кърджали

    Сдруженията БАЗ, БХРА и СЗБ проведоха среща в Кърджали, на която присъстваха Павлин Петров съпредседател на БАЗ, Атанас Димитров, зам.-председател на БХРА, домакини бяха Кадир Мустафов от БАЗ-Кърджали и Данаил Дялков от БХРА – Кърджали.

     Засегнатите  от последната заповед на здравния министър ,те единодушно взеха решение да се проведе протестно шествие в петък от 16:00ч.-18:00 ч., в който диапазон заведенията ще бъдат затворени в знак на протест. Сборен пункт е паметникът на Васил Левски, от който шествието ще потегли към кръговото на автогарата по бул. България.

    Кърджали бг вести

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Още новини

    Последни новини