Арестуваха мъж с 4 вида наркотици, от всичко по малко в дома му

Притежател на 4 вида наркотици е бил установен и задържан в хода на специализирана операция на територията на ОД на МВР-Кърджали, проведена на 13 август. Около 14,30 часа между селата Комунига и Черноочене бил спрян за проверка лек автомобил „Дайхацу“, управляван от 57-годишен.

При извършен обиск на водача в портфейла му било намерено полиетиленово пликче с бяло прахообразно вещество, което при направен тест реагирало на кокаин. Мъжът бил проверен за употреба на наркотици и тестът отчел положителен резултат за кокаин.

При последващо претърсване в дома на мъжа в село Винево съвместно със служители на ОД на МВР-Хасково били открити: два полиетиленови плика с бяло прахообразно вещество около 70 грама, което при тестване реагирало на амфетамин, 19 бучки, обвити в полиетилен, от същия наркотик, полиетиленов плик с бяло прахообразно вещество и хартиена свивка с бяло кристалообразно вещество, реагиращи на кокаин, около 20 грама суха листна маса марихуана, 4 растения от рода на конопа и 183 хапчета метаамфетамин.

Наркотичните вещества са иззети, а притежателят им е бил задържан за срок до 24 часа.

Образувано е досъдебно производство за незаконно притежаване на високорискови наркотици и бързо производство за управление на моторно превозно средство след употреба на дрога. Работата по случая продължават разследващ полицай и сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ в ОД на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини