Samsung представи сгъваемите смартфони Galaxy Z Fold3 5G и Galaxy Z Flip3 5G (с BTS)

Samsung предствави сгъваемите смартфони Galaxy Z Fold3 5G и Galaxy Z Flip3 5G на живо онлайн излъчване, чийто запис е достъпен в YouTube.

Galaxy Z Fold3 5G има 7,6-инчов сгъваем основен екран и 6,2-инчов втори екран. И двата дисплея са с Dynamic AMOLED 2X матрица и поддържат честота от 120 херца. Устройството е базирано на флагманския чип Snapdragon 888, има 12 гигабайта оперативна памет и до 512 гигабайта вградена памет. Тройната камера на задния панел е с 12 мегапикселова резолюция на всеки от обективите. Устройството е с две предни камери: първата с резолюция 10 мегапиксела е инсталирана на външния екран, втората с разделителна способност от четири мегапиксела се намира на вътрешната.

Флип смартфонът така разполага с 4400 mAh батерия, IPX8 водоустойчивост, страничен сензор за пръстови отпечатъци, отключване с лицево разпознаване и Android 11.

Galaxy Z Flip3 5G се отличава с хоризонтален сгъваем дизайн в две половини. Основният 6,7-инчов екран с честота 120 Hz е базиран на Dynamic AMOLED 2X матрица. Допълнителният дисплей е с диагонал от 1,9 инча и Super AMOLED матрица - той е предназначен да показва справочна информация.

Устройството излиза с флагманския процесор Snapdragon 888, има осем гигабайта оперативна памет и до 256 гигабайта вградена памет, двойна камера с 12 мегапикселови обективи (всеки), предна камера с 10 мегапиксела. Това се допълва от 3300 милиамперчасова батерия, водоустойчивост IPX8 и Android 11.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини