Илия Илиев:Гласувах за това в Кърджали и областта да има правила!

Гласувах за това в Кърджали и областта да има правила. Само така натрупаните с години проблеми на хората могат да се разрешат. Дадох гласа си за това да има координираност, последователност и приемственост в действията на общинската и държавната власт. Убеден съм, че по този начин бързо може да бъде изграден околовръстният път на Кърджали, което ще реши проблема с трафика в центъра на града. Това заяви за медиите след като упражни правото си на глас водачът на листата на Републиканци за България в 9 МИР Илия Илиев.

Илиев каза още:Нужно е политиците повече да се вслушват в гласа на хората, а това може да стане с организиране на референдуми по различни значими теми. Една от коитое опита на общината да разреши високото строителство в квартал "Байкал", което доведе до огромно напрежение.

С прагматични политики можем да направим така, че селата в областта да имат добра инфраструктура, а това може да стане само с отпускането на бюджети за всяко населено място, за да могат жителите му сами да определят за какво да се изразходват средствата.

Вярвам, че само с общи усилия можем да разрешаваме проблемите и постигаме целите си.

Кърджали бг вести

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини