Черноочене потвърди сплотеността си пред Централният лъч на ДПС

Хората от община Черноочене отново ще потвърдят своята подкрепа за Движението за права и свободи на предстоящите парламентарни избори на 11-ти май, както винаги до сега.

Това увериха днес десетките членове, симпатизанти и съмишленици лидера на ДПС Мустафа Карадайъ и Централния изборен лъч на партията при посещението им на общинския изборен щаб.

Заедно с него бяха още заместник-председателите на ДПС - Йордан Цонев и д-р инж. Хасан Азис, който е Кмет на Община Кърджали, депутатът от ДПС в Европейския парламент и съпрезидент на партията на европейските либерали Илхан Кючюк, президентът на Европейската либерална младеж Антоанета Асенова, областният председател на ДПС Ресми Мурад и други.

Тук бяха и кандидатите за народни представители Байрам Байрам, Мукаддус Налбант, Юсеин Ахмед, Зюлфие Ибрямова, Абидин Хаджимехмед и Ферхад Ферхад.

Председателят на Общински съвет на ДПС-Черноочене Бедрие Газиюмер направи пред гостите резюме на изборните срещи в района до този момент. Нека отново да покажем, че сме единни, подчерта тя.

Кметът на Община Черноочене Айдън Осман заяви, че като отговорна политическа партия са поели ангажимент да превърнат района в приятно място за живеене на всички жители.

Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ подчерта, че в Черноочене живеят едни от най-сплотените хора. Основата на политиката трябва да бъде заедността и добруването, за да има достойно бъдеще за нашите и деца и внуци в нашата страна, заяви Мустафа Карадайъ.

Той беше категоричен, че резултатите от вота ще покажат силата и ролята на партията в региона. Омразата се насочва съм силните. Затова вече 30 години тя се насочва към ДПС, беше категоричен Мустафа Карадайъ

Надяваме се, че на 11-ти юли вечерта отново ще сте сред първенците, обърна се към присъстващите.

Исмет Исмаил

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Последни новини