20-годишна майка от Момчилград дължи издръжка на децата си от 5100 лева

20-годишна не изплатила на децата си определени от съда месечни вноски за издръжка, като натрупаната сума до момента достигнала 5100 лв. В РУ-Момчилград е започната проверка с постановление на Районната прокуратура. По случая работи група „Охранителна полиция“ в управлението.

Специализирани операции. Съвместна операция на Икономическа полиция, ДГС „Женда“ и РДГ-Кърджали е била проведена вчера в интервала от 9 часа до 12 часа. Екипите проверили сечища на територията на община Кърджали. Не са били констатирани нарушения на Закона за горите.

Пожари и аварийно-спасителни дейности. Два екипа на пожарните служби в Момчилград и Крумовград са гасили запалени отпадъци вчера. Сигнали за пожарите в Момчилград и село Поточница са били подадени съответно в 21,42 часа и в 12,10 часа. Пламъците са били потушени, преди да обхванат големи площи. Няма нанесени щети. И двете произшествия са били причинени от небрежна работа с огън.

Около 19 часа снощи екип на пожарната служба в Момчилград изтеглил затънало домашно животно в село Балабаново след подаден сигнал за помощ.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини