Даниел Митов от ГЕРБ: Били сме ги, бием ги и пак ще ги бием!

Били сме ги, бием ги и пак ще ги бием! С тези думи започна изказването си пред актива на ПП ГЕРБ в областта зам.-председателя на партията Даниел Митов. Виждам у вас енергия,радост и готовност за битка. Сред вас е г-жа Караянчева, най-големият политически боец,който съм срещал. Тя не само води епични битки с ДПС в Кърджали, тя е на първата редица в Народното събрание. Късметлии сте , че води листата в Девети кърджалийски многомандатен район, каза още Даниел Митов.

Той сподели още, че е с чудесни впечатления от региона.В края на 90-те години и в началото на новото хилядолетие като координатор на СДС е обикалял Източните Родопи. Имам сантимент към този красив край на България, подчерта Митов.

  Зам.-председателят на ПП ГЕРБ анализира поведението на президента Румен Радев. Според него държавният глава дълго време си мечтал за служебно правителство и най-накрая успял да си го направи. Целта на мнозинството в 45 НС бе съставянето на такъв кабинет, който два месеца да бие по ГЕРБ, да снижи политическото доверие към Бойко Борисов. В крайна сметка целта е от следващото Народно събрание да се формира нова тройна или четворна коалиция, подчерта ораторът. Желанието на президента е да върне на власт БСП и ДПС и всякакви техни производни ,отбеляза Даниел Митов. Той бе категоричен,че върви подобен план на действие. Дали това ще стане зависи от нашата мобилизация и единодействие. Да сложим край на безобразията, които са ежедневие,призова зам.-председателят на ГЕРБ. Той посочи,че политическите противници на  партията му са изтъкани от омраза и няма как това да им донесе успех. Омразата и отмъщението се плащат скъпо. Той бе категоричен ,че ГЕРБ не е проявявала реваншизъм по време на своето управление. В демокрацията политическият реваншизъм не може да бъде цел. Унищожаването на политическия противник-също.

  Даниел Митов посочи,че политическите опоненти на  живеят във свой собствен свят. Убедени са в правотата на собствените си илюзии. Вярват в собствената си пропаганда. Това е едно от най-лошите неща в политиката. Това е болшевизъм, подчерта Даниел Митов.

 Ораторът изрази увереност,че коалицията ГЕРБ-СДС ще бъде отново победител в изборната надпревара.Той призова актива да посочи на избирателите не само какво е направила партията ,но и какво ще направи.Да извадим всеки разумен човек,да отиде да гласува,призова Даниел Митов.

Кърджали бг вести

Платена публикация.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Още новини

Последни новини