ГЕРБ лице в лице с хората от село Добрич

    Лице в лице с хората и разговорите за програмата на ГЕРБ. Младите българи са най-голямото богатство на страната ни. България и българската икономика имат нужда от тях е посоката, която ГЕРБ следва в заявката си за бъдещото народно събрание.

    Кандидатите за народни представители от листата на коалиция ГЕРБ-СДС Божидар Петков и Емил Френгов се срещнаха с жителите на село Добрич. И двамата са сред новите попълнения на коалицията в кандидатската листа. Ползотворен диалог, в който се обсъждаха програмата на ГЕРБ за земеделските производители и икономическата среда в страната, бяха основните теми в разговорите с хората на срещата. Гласуването с машините бе другата обсъждана от възрастните хора тема и притеснението им ще могат ли да упражнят правото си на глас. Едни от най-младите кандидати на ГЕРБ в листата с номер 5 споделиха, че и като общински съветници до сега работят изключително добре с кмета Иво Димов за подобряване на инфраструктурата по селата.

    „За мен от изключителна важност за бъдеща работа е създаването на условия за инвестиции, в контекста на образованието и реализацията на младите хора да остават региона”, каза Божидар Петков на срещата. Божидар Петков е на пето място в листата на коалицията с преференция 105.

    „Отговорен съм и ще продължа да бъда такъв. Ще отстоявам позициите си докрай, защото мога да направя разликата между по-добрия отбор”, сподели Емил Френгов пред присъстващите в залата. Емил Френгов е с номер 115 в интегралната бюлетина на  коалицията.

    Купуването и продаването на гласове е престъпление!

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Последни новини