Изселник от Кърджалийско е определен за главен координатор за вота в Турция

Изселник от Кърджалийско е определен от властите в южната ни съседка за главен координатор за вота в Турция. Председателят на изселническото сдружение „Бултюрк“ Рафет Улутюрк ще отговаря за законното протичане и логистиката на изборите за български парламент. Той ще наблюдава вота в Истанбул,Бурса,Измир.

Рафет Улутюрк е родом от кърджалийското село Кьосево. Той е основател и лидер на изселническата организация „Бултюрк“ със седалище в Истанбул.Под негово та се разрастна и придоби сериозен авторитет в южната ни съседка.Към сдружението има изследователски център.То издава вестник „Бултюрк“ и списание „Турски път“.

Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Ре
    РЕАЛИСТ
    4 -3
    16:33, 24 юни 2021
    Това е най заклетия и закоревял националист.абсолютен проповедник на ердогановата протурска политика,както и на религиозните общности на турция в българия. Този индивид изпълнява и поръчки на специалните им служби.
    Не трябва да се побликува в българия никакви снимки и други видове информации от него и за него, както и да не се допуска в страната ни.
    Започна много често да се появява по масмедиите ни.
  • 2
    На
    На земята
    4 -3
    17:41, 24 юни 2021
    16.33 Нищо старо не си забравил, нищо ново не си научил! Има демокрация, има свобода на словото........! Твоят национализъм ражда контранационализъм! Имаме нужда от взаимно уважение, доверие и да си вярваме един на друг! Орисани сме да живеем заедно!
  • 3
    Са
    Салим
    4 -3
    20:35, 24 юни 2021
    На този смешко, трябва да му забранят да влиза в България. Ердоган му е плюл в устата.
Последни новини