Двама водачи се забиха в дървета, шофьор без книжка се обърна в нива

Три катастрофи станаха през почивните дни в Хасковска област, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

24-годишен хасковлия е пострадал леко в инцидент, станал вчера в областния град. В 19 часа на булевард „Васил Левски“, момчето се е движило с Ауди, на което е загубил контрола. Излязъл е извън пътя вдясно и се е ударил в дърво. От удара е с охлузна рана на челото и ръката. Прегледан е и е освободен за домашно лечение. Съставен му е акт.

Водач с алкохол е осъществил произшествие на 19-ти в село Върбица в посока село Бодрово. 43-годишен пловдивчанин е управлявал Фиат след употреба на алкохол, при което се е ударил челно в дърво. От удара, същият е със счупена лява ръка и е настанен в болницата, без опасност за живота. Проверка с дрегер е констатирала 1,65 промила. Образувано е досъдебно производство.

Същия ден е станало още едно ПТП на пътя между селата Долно и Горно Войводино. Неправоспособен 38-годишен от село Маслиново е подкарал Мерцедес, загубил е контрол над колата, излязъл е извън платното и се е преобърнал в нива. Медиците са констатирали изкълчване на лява раменна и лакътна стави. Съставен е акт.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (6)

  • 1
    Лу
    лудия Макс
    11 -3
    11:28, 21 юни 2021
    Защо се трият постовете? Ваш човек ли е или е роднина на някой от редакцията този състезател със старото ауди ?
    Елате и постойте в неделя по бул. Раковски за да видите как се използва за състезателна писта и за спринт! Същото е и пътя за кенана въпреки че на места има ограничение от 30 км!! Така е като полицейския радар-тринога е на ремонт и скоро няма да го има за да плаши и снима.
    • Jh
      JHB
      3 -4
      12:15, 21 юни 2021
      Триногата преди два дена беше поставна по пътя за Кърджали на 2-3 км след Хасково
    • Ка
      Каръмджата
      5 0
      13:17, 21 юни 2021
      Не е вярно пратена е триногата за ремонт в Унгария. Бачкат само старите им радари.
    • Ка
      Катя
      1 -1
      18:02, 21 юни 2021
      Има правила, който трябва да се спазват! И като не се спазват, се изтриват просташките и злобарски коментари!
  • 2
    Ад
    Адвокат
    8 -1
    13:33, 21 юни 2021
    Защо наистина в неделя особено жив полицай не се мярка на ул."Раковски' и пътя за Кенана? Наистина се използват за състезателни писти. На бас че половината от тях са дрогирани, да не говорим за свидетелсхво за правоуправление! По ул.' Дунав " същата работа! Къде е особено КАГ и не само те?
    • По
      Полицай
      5 -1
      15:29, 21 юни 2021
      Защото с всички колеги сме в квартал Република да пазим електората за си организират безпроблемно сватбите разрешени лично от Станчо.
Последни новини