Феноменът Тамагочи се завръща като умен часовник

Може и да не ви се вярва, но тази година отбелязваме 25-ата годишнина от появата на първото Taмагочи. Беше само въпрос на време емблематичната играчка да бъде преработена спрямо модерните технологии. Сега тя се готви да дебютира във формата на Smart – Taмагочи под формата на умен часовник.

Новост за този модел е включването на тъч и гласово управление. Първото ви позволява да го галите, докато с глас може да събудите вашият любимец. Не очаквайте обаче гласово разпознаване, тъй като устройството не може да идентифицира отделни команди. Имайки предвид, че играчката на Namco Bandai е предназначена предимно за деца, това вероятно е по-добре.

Всеки часовник Taмагочи идва с различни персонажи, за които да се грижите. Компанията ще предлага допълнителни персонажи и козметични предмети, с които да ги разкрасявате под формата на карти, които зареждате във вашия часовник – с други думи физическо DLC.

Освен дигитален домашен любимец Smart изпълнява функциите на часовник, педометър и музикален плейър. Всичките тези функции идват под формата на яйце, която познаваме от предишните поколения Taмагочи.

Новото Taмагочи Smart ще бъде на пазара в Япония от ноември на цена от 60 долара, а кога ще дойде на запад и колко ще струва там, все още не се знае.   

Източник: hicomm.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини