ПИК, Стъки и ММА бойци нахлуха в министерството на спорта

Журналисти от Агенция ПИК, както и група състезатели по ММА, водени от Станислав Недков-Стъки нахлуха в  Министерството на спорта.

На място има полиция и жандармерия.

Причината - парите за федерациите и обвиненията на служебния кабинет към Стъки. Състезателят влезе и в кабинета на спортния министър Андрей Кузманов и се развихри разговор на висок глас с участието на собственика на ПИК Недялко Недялков, главната редакторка на сайта Звездомира Маскагаркова и репортерката от същото издание Ива Николова.

Препирнята прерасна в махленска кавга, а министърът попадна под словесен огън от всички присъстващи в кабинета му. Един от присъстващите ММА бойци пък припадна.

Преди дни служебният кабинет направи скандални разкрития по програми на ведомството. Министерството на спорта е раздало непрозрачно около 5 млн. лв.

Сред финансираните е и ММА федерацията, чийто лидер Стъки е верен поддръжник на бившите управляващи и организатор на протести в подкрепа на Бойко Борисов и ГЕРБ.

Говорителят на кабинета Антон Кутев преди ден заяви пред Нова телевизия:

„Тези 220 хил. лв., за които говори той, са само по програмата за превенция на зависимостите. Отделно федерацията е взимала всяка година по 180 хил. лв. Получавани са средства и по други програми. Изкарах един час в Министерството на спорта и разбрах защо ММА бойците се занимават с политика. Защото печелят повече от нея, отколкото от спорт. Станислав Недков ни будалка. Федерацията, която той управлява, е получила над 1 млн. лв.”

Източник: offnews

Коментари в сайта (12)

  • 1
    Ту
    тулупа
    14 -5
    12:48, 18 юни 2021
    е най -вредният в историята на България. Тази сбирщина наречена партия трябва да се изчегърта до кръв. И да не забравяме че беше създадена от и потдържана от немски фондации.
    • П.
      п.п
      13 -5
      12:49, 18 юни 2021
      Като си го харесват германците тулупа да си го прибират и да си го правят канцлер. Две национални катастрофи благодарение на германците. А някои българи дори не са разбрали.
  • 2
    См
    Смока
    5 -12
    13:12, 18 юни 2021
    За тези новите само бой ще ги оправи. Какви милио... Виж коментара
  • 3
    Da
    da
    16 -2
    13:42, 18 юни 2021
    Поредните театрални артисти ММА нещо си ревящи ******
    • Ба
      Бах
      6 -1
      16:33, 18 юни 2021
      си щом МММ бореца е припаднал от една кавга,ако такива му са и другите последователи на Стъки,наистина не борци ,ами артисти.
  • 4
    Bu
    bulgaristan
    10 -1
    14:10, 18 юни 2021
    Шайката е бясна, че и' отнеха кокала.
  • 5
    Ба
    Бай Ставри
    10 -1
    15:14, 18 юни 2021
    Не мога да повярвам, че още има заблудени и прости тикви, възхваляващи Винету и корумпираната и крадлива партия ГЕРБ, ама няма проблем цялото южно крило съм го подготвил !
    • Ръ
      Рънърса
      2 0
      20:00, 18 юни 2021
      Батка, южното няма да стигне за цялата пасмина. Между другото Васо шпека гласял културна програма за "добре дошли", а Киро жарта отсега готвел изненади за изпусналите сапуна в банята.
  • 6
    Ал
    аЛО
    9 -1
    15:53, 18 юни 2021
    ММА папагал да си на тия години ходиш се репчиш на тоя на ония снимат те по Домус Тв правят ти реклама докато накрая не попаднеш на някой с гаечен ключ който да ти нагъне мозъка за да започнеш да мислиш
  • 7
    То
    Това
    6 -1
    19:13, 18 юни 2021
    Това е шайката, чакалите на боко. Уж казват, че са спортисти, а излезаха като артисти. Това да нахлуваш в студия на тв и миистерства показва, че това не са спортсмени, а обикновени побойници които смятат, че за всичко са прави. Учудвам се на младите ммемчета какво научават от тези безмозъчни чакали. Трябва МВР да ги напръска със спрей, да ги набие под колоните и да ги хвърли в ареста, както направиха МВР на мирните демонстранти миналата година. Но пак ще ревнат, че това е реваншизъм. Защото това което се разигра, стъкито да иска сметка от Кутев и министъра си чисто престъпление. Още повече, че организира престъпна ОПГ, както си кръщаваха мирните демонстрации. МВР много меко барат. Трябва да ги понабият множко, хем да се видят какви бойци са и поне малко да им дойде акъла.
    • Ча
      Чалга тайм
      2 -2
      19:39, 18 юни 2021
      Споко партията на дългия е вече първа политическа сила, ще направи кабинет нареден отново от Радев. Няма леви няма десни няма Стъки , Боко, Курнела, Мая и черепи, а ще има нови мутри и начетени муцунии и ще ни оправят държавата а 7/8 ще стани централна телевизия .
  • 8
    3,
    3,14
    3 0
    07:39, 19 юни 2021
    Рашков,зарий главата на този изрод Стъки в земята,че се взе много на сериозно!А Боко веднага показно арестуван и в кауша най-малко до изборите!
Последни новини