Политологът Антон Тодоров:Цвета Караянчева е стабилен боец!

Цвета Караянчева е стабилен боец. Тя кипи от енергия. Целеположена е. Цвета  е читав човек, по чието въже смело можеш да се спуснеш в кладенец. Това заяви при среща с актива на ПП ГЕРБ в Кърджали политологът Антон Тодоров. Според него човек е толкова голям, колкото мощни и непоколебими са враговете му.

  Полотологът посочи, че около Караянчва има множество съмишленици, което  дава сила. Според него и в Кърджали е настъпило облъчването на президента Радев. Държавният глава назначил свое антибългарско правителство. Той е основен виновник за хаосът в страната. Той вкарва в управлението през задния вход кадри на БСП. Над 20 зам.-областни управители са членове на социалистическата партия, на формация, която е в миманса, която дори не е втора по влияние в страната ,подчерта Антон Тодоров.

  Тодоров сподели, че си е мечтал БСП да стане трета политическа сила. Това се е случило за първи път  през 2001 г.,но тя успяла да възкръсне като птицата Феникс. Всички помним какво ни коства това.При управлението на Тройната коалиция заварихме неразплатени сметки за милиарди и корупция. Втората тройна коалиция ни принуди да плащаме милиарди,които те бяха загробили,каза още политологът.

  Антон Тодоров изрази недоумение как е възможно сред привържениците на Радев да се приема за нормално човек като Румен Гечев , който през 1996-1997 г. докара България до просешка тояга, да бъде икономически говорител на БСП.Това е предизвикателство към здравия разум, заяви още Тодоров.

 Политологът бе категоричен, че българският народ е усетил на гърба си ,какво означава БСП да е на власт: корупция,фалирали банки, затворени външни пазари.

  Няма от какво да се срамуваме. Нито сме убивали хора, нито сме затваряли граници, нито сме фалирали държавни банки. Построили сме две Българии. БВП скочи от 52 на 120 млрд.лева. 70% от произведеното се изнася на силно конкурентни пазари. Само за детайли на автомобилостроенето работят 140 фабрики, подчерта Антон Тодоров.

  Политологът акцентира върху евроатлантическата и проевропейска политика на ГЕРБ.Даде за образец разбиването на руската шпионска мрежа.Затова и Бойко Борисов е приет навсякъде и атаката на Радев е срещу него.

 Не трябва да се обясняваме за фалшиви новини.Трябва да се стремим към победа на 11 юли,призова Антон Тодоров.

Кърджали бг вести

Платена публикация.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Още новини

Последни новини