Дама на зряла възраст драсна клечката на "Ауди" в Кърджали

. Досъдебно производство за палеж е образувано в РУ-Кърджали, след като на паркинг в областния град на 8 юни около 19 часа изгорял лек автомобил „Ауди“. При пожара била засегната и предната част на бракуван автомобил „Пежо“. Дежурна оперативна група извършила оглед на мястото на произшествието. При допълнителни издирвателни действия било установено, че 56-годишна жена е съпричастна към произшествието. Разследването е по чл.330, ал.1 от Наказателния кодекс.

 Четирима са били задържани в полицейското управление в Крумовград след скандал, заплахи и нанесени щети на лек автомобил „Фолксваген“. Инцидентът станал снощи около 19 часа в село Ковил. При възникнали проблеми от личен характер трима мъже на 32 г., 36 г.,37 г., влезли в двора на 40-годишен и го заплашили със саморазправа. Потърпевшият пък счупил панорамното стъкло на автомобил, собственост на единия от групата. По случая са започнати две проверки – по чл.216, ал.1 от Наказателния кодекс за повреда и унищожаване на чуждо имущество и по чл.144, ал.3 и ал.1 за закани за саморазправа. Група „Охранителна полиция“ продължава изясняването на случая.

 Проверка за незаконен добив на дървесина е започната в РУ-Ардино с постановление на Районната прокуратура. От държавния горски фонд в землището на село Башево били отсечени четири немаркирани дъбови дървета без редовно писмено позволително. Работата по случая продължава група „Охранителна полиция“ с оглед на чл.235, ал.1 от Наказателния кодекс.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини