13 °C

"Изправи се! Мутри вън!" регистрира пълна листа в Кърджали

Изображение 1 от 2

  Коалиция "Изправи се! Мутри вън!" регистрира днес пълна листа за Девети избирателен район-Кърджали. Водач на кандидатската листа е Стоян Георгиев –областен координатор на коалицията и председател на Движение „България на гражданите. Нашата листа е интересна и пъстра, с доказани експерти и млади хора, подчерта г-н Георгиев.

  На втора позиция е Нургюн Мехмед, който е предприемач от Момчилград и четвърти мандат общински съветник. Трето място е за Десислава Кардашлъкова от Кърджали – гражданска квота, която в момента е студент в специалността „Българскиезик и гражданскообразование”. Четвъртото място е за Асен Сираков – от Община Кирково, който е търговки представител. Под номер пет в листата е Венцислав Николов, състезател по водна топка и учител. На шесто място личи името на Начо Ковачев – областен управител в първото служебно правителство през 2017 г. Следващите две места са за Николай Колев – предприемач в сферата на печата и Таня Чалъкова - уважаван адвокат. На деветомясто е Денислав Генчев, който на предишните парламентарни избори беше водач на листата.

  Сега надеждите са не само да се повтори резултатът, но и да се подобри, заяви Стоян Георгиев.Коалицията е в отлична кондиция, а социологическите проучвания ни дават над 6 %, допълни г-н Георгиев.

  Кърджали бг вести

  Източник: Kardjali.bgvesti.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (1)

  • 1
   Пс
   психолог
   0 0
   11:11, 9 юни 2021
   начо ковача е най посредствения човек в област кърджали. става повече за кръъчмар и то в селска кръчма защоно и сурата му е такъв
  Последни новини