Мустафа Карадайъ отново води листата на ДПС в 9 МИР

ДПС регистрира днес в РИК кандидатската си листа за избор за народни представители в 9-ти изборен район в Кърджали за изборите на 11 юли. Тя беше представена на комисията от областния лидер Ресми Мурад. На регистрацията присъстваха зам.-председателят на Централния съвет на ДПС и кмет на община Кърджали д-р инж. Хасан Азис, кметове на общини, председатели на общински съвети и членове на областния съвет на ДПС.
Очаквано водач отново е лидерът Мустафа Карадайъ. На 2 място е Мукаддес Налбант – депутат и зам.-председател на 45 Народно събрание. На 3 място е Байрам Байрам – областен лидер на младежкото ДПС и депутат в 45 Народно събрание. На 4 място е Адлен Шефкед – народен представител в 44 и 45 Народно събрание. Пети е Павлин Кръстев – IT специалист от Ардино. Следват Юсеин Ахмед – председател на Общинския съвет в Кърджали, Фейси Мехмедали – председател на обшинския съвет в Джебел, Зюлфие Ибрямова – председател на женското дружество на ДПС в Ардино, Абидин Хаджимехмед – зам.-кмет на община Крумовград, и Ферад Ферад – за.-кмет на община Черноочене.
Две са новите лица в листата – Зюлфие Ибрямова и Ферад Ферад.
Областният лидер на ДПС Ресми Мурад определи листата като балансирана и те ще се борят за 4 мандата в 9-ти избирателен район в Кърджали.

НЖ

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Бъ
    БЪЛГАРИН
    0 0
    07:47, 9 юни 2021
    Този ***** карадаи следва веднага да бъде подведен под наказателна отговорност заради изказването си в турция.това са троянските коне в българия.тази продажна турска партия с няколко псевдобългарски мекерета като ментата-подлогата и шепа друти кариеристи трябва да се изолира от всички български партии ако са такива и тогава ще се саморазпусне без възможност за далавери. Всички български партии следва веднага да излезат с декларации остро осъщжащи този продажник който по най нагъл начин си каза истината в майката му родина турция. Безрамници,неблагодарници.
    Български народе обърнете гръб на всички турци които са с такава антибългарска партия.иа и честни и то много честни хорица но те са предатели за дпс. Народе обедини се и протестирай до дупка по този повод.не публикувайте нищо в другия сайт защото той е придавка към дпс и публикува което е изгодно за тях нищо друго.
  • 2
    Ро
    родолюбец
    0 0
    11:18, 9 юни 2021
    защо мълчат всички политически сили в страната по отношение на този нагъл тип който се представя за лидер на напълно и чисто етничееска партия /с отвращение ще му изпиша името -карадаи / трябва моментално да не си намери место в страната за този предател.сега въртят и сучат това казал онова се разбрало и т.н.
    доган за да замаже както винаги трябва ведната да го изрита както беше с местан павелов и да го прати по ………….
    докато търпим ние останалото население подобни неблагодарници и продажаници ще бъдем ритани и не уважавани от никого като държава.само вмро се произнесе независимо по каква причина.къде са останалите партии лидери и т.н. пак се въртят и бъдещи сметки с тази противоконституционна псеведо партия дпс. най големите далавераджии.без които не могат да съществуват
Последни новини