Дама с "Фолксваген" налетя на крайпътен скат,в болница е

39-годишна с „Фолксваген“ се блъснала в скат след загуба на контрол над управлението. Произшествието станало вчера около 14,45 часа в землището на село Балабаново. Жената, управлявала автомобила, е била настанена под наблюдение в болницата в Кърджали. Тестът за алкохол е с отрицателен резултат. Съставен е акт по ЗДвП.

Бързо производство е образувано в РУ-Кърджали за управление на автомобил след употреба на алкохол. 40-годишен водач на „Опел“ бил тестван снощи в село Горна крепост и техническото средство отчело 1,75 промила. Издаден е талон за медицинско изследване и е била взета кръвна проба за анализ. Водачът е задържан за срок до 24 часа в полицейското управление.

Неправоспособен водач е бил засечен в хода на специализирана операция на територията на РУ-Кирково. При проверка на „Мерцедес“, управляван от 28-годишен, било установено, че водачът не притежава свидетелство за правоуправление. След справка станало ясно, че вече е бил наказван по административен ред за същото деяние и в едногодишен срок го извършва повторно. Група „Охранителна полиция“ продължава работата по случая.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини