23 °C

Никола Чанев:Опитват се да ме използват за параван на прахосани от Общината публични средства

Никола Чанев: Понеже в политиката, за разлика от математиката, две и две не прави четири, няма как да сборуваме неизпълнените инвестиционни блянове на кмета Хасан Азис, да ги  приравнимкъм спестените на данъкоплатците 16 млн лева и да ги лепнем на бившия областен управител, сиреч, моя милост. Силно се надявах, че с изтичането на мандата ми, фиксацията на г-н кмета върху мен, ще изчезне. Да, ама не. Лиса знае сто приказки и все са за кокошката. Явно съм поредният удобен параван за прахосаните публични средства, „пробития“ общински бюджет, злоупотребите с пари и служебно положение, личното облагодетелстване, жилищата на заводски цени за партийни функционери, златните имоти, аферата Мюмюн Али, опитите за парцелиране на парк „Простор“ и още дузина порочни практики, патент на едно 17-годишно управление. Да не забравяме смешния плач за държавата-мащеха, която не давала достатъчно пари от републиканския бюджет. Да построиш 40 детски площадки и да асфалтираш улиците с едни виртуални пари от данъци, от които Никола Чанев е лишил общинската хазна, сигурно е вкусна стръв за избирателите. Силно се надявам обаче, че кърджалийци имат глави на раменете си и съзнават, че при 70 млн лева годишен бюджет, е меко казано арогантно община Кърджали да иска от гражданите си да довнасят повече налози, за да може местната власт да закърпи дупките по улиците или да благоволи да ремонтира тротоарите. Ограничавам се до базовите човешки потребности. За нещо по-съвременно не смея и да мечтая. Апропо, за 40-те модерни детски площадки, колкото не са построени от първия мандат на Хасан Азис досега, предлагам да се погрижи един бивш заместник-кмет…Даже и ресто ще му остане…

Това се казва в позиция на бившия областен управител Никола Чанев.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Хороскоп за 16.06.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Справяте се много добре със задачите си днес и съвсем естествено се радвате на впечатляващи резултати. Усилията ви по разрешаването на даден проблем най-сетне се увенчават с успех. Ваш партньор може дави даде много ценна идея. Заслужава си да помислите за осъществяването й. Вечерта може да бъде много по-приятна, ако я споделите с приятели. Условията за това са идеални, но поемете вие инициативата.
16 юни 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Не се поддавайте на изкушението да напътствате, оценявате и съдите. Във ваш интерес е да запазите добрия тон и ще спечелите. Имате перспективни планове, остава да намерите подходящите хора, с които да ги реализирате. Професионална оферта ще провокира активността ви в стремежа да спазите договорените срокове.
16 юни 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Без да се притеснявате от ничие мнение, открито ще изразите отношението си към нещата и хората, носещи ви спокойствие и душевен комфорт. Ще ги приобщите към себе си и заедно ще сътворите нещо значимо. Материални придобивки за по-напористите от вас, но и другите ще има какво да ги радва.
16 юни 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Работата ви днес ще е свързана с различни срещи и ангажименти, и от вас ще се изисква да бъдете готови по всяко време да реагирате адекватно на ситуацията. Възможно е в последния момент да ви се наложи да промените част от плановете си, но нека това не ви тревожи. Скорошните финансови постъпления ще компенсират времето ви напоследък.
16 юни 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Ще се наложи да решавате проблеми предизвикани от ваши близки. Това може да отнеме голяма част от времето ви днес. Опитайте да разберете всяка от двете страни, но в никакъв случай не се изкушавайте да съдите. Праволинейността ви ще е достатъчна за да обърнете в положителна посока развитието на конфликта.
16 юни 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Ще бъде добре, ако умеете да използвате подкрепата на звездите, разчитайки знаците на съдбата. Вашият оптимизъм е най-големият ви коз. Предстои ви добро представяне на изпити или на друго важно събитие за вас. Иска ви се да подновите дома си, сега е момента да го направите, увличайки и близките си в това начинание.
16 юни 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Делови причини могат да променят плановете ви за деня. Решаване на финансов въпрос ще ви направи активни, но случаят не е за изпускане. Амбицирани сте да дадете всичко от себе си, осигурявайки си по-добра печалба. Близките ви ще поемат от грижите по дома, предвид заетостта ви.
16 юни 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
От днес ще започне процес на преобразувание на работното ви място, който е наложителен за постигането на по-високи резултати. Включете се активно в тази акция, тъй като със сигурност бихте могли да бъдете много полезни. Предстои ви важен разговор, в който ще трябва добре да изложите позициите си. От това ще зависи вашият бъдещ авторитет.
16 юни 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Доста емоции ви се събират напоследък, затова днес си починете и не мислете за работа. Въпреки, че не е характерно за вас, помързелувайте и се отдайте на любимите си занимания. Отношенията ви с вашия партньор са спокойни и безоблачни.
16 юни 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Изпълнени сте с добри намерения и от вас зависи те да се случат. Търсещите разнообразие ще имат срещи и ще се радват на приятелска компания. Започнатата подготовка по важна задача върви към края си. Предстои ви същинската работа и това ще ви ангажира цялото внимание.
16 юни 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Възможни са промени, които няма да са в негативен план. Денят не е подходящ за финансови сделки и каквито и да е операции, свързани с пари. От вас струи бодрост, която се предава и на околните. Мислете за красиви неща и светът ще ви отвърне със същото. Нямате основания за недоволство.
16 юни 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Грижите по семейството не спират за вас. И днес ще се занимавате с чуждите проблеми, а своите ще пренебрегнете. Намерет време за себе си. Имате нужда да се погрижите както за здравето си, така и личните си предпочитания. Всяко пренебрежение може да ви изведе от кондиция и да ви навреди.
16 юни 2021

Случаен виц

Последни новини