Най-вероятно Мустафа Карадайъ ще води листата на ДПС в Кърджалийски избирателен район

Бившите депутати Мукаддес Налбант, Байрам Байрам и Адлен Шевкед ще бъдат на избираеми места

Най-вероятно лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ ще води листата на ДПС за народни представители в 9-Кърджалийски избирателен район. Очаквам на избираеми места да бъдат бившите народни представители в 45-то Народно събрание Мукаддес Налбант, Байрам Байрам и Адлен Шевкед, каза за „Нов живот” председателят на Областния съвет на ДПС Ресми Мурад.

Сред номинираните са председателите на общинските съвети в Кърджали Юсеин Ахмед и на Джебел Сейфи  Мехмедали, които също се очаква да попаднат в листата. В списъка на номинирани са заместник-кметовете на Ардино и Черноочене Наско Кичуков и Ферад Ферад, както и директорът на Данъчната служба в Кърджали Елван Гюркаш, бившият народен представител Ерол Мехмед и общинският съветник в Кърджали Ахмед Моллахасан.

Кметът на община Кърджали д-р инж. Хасан Азис също е номиниран, както и областният лидер на ДПС Ресми Мурад. Усилено през последните дни се говори, че д-р инж. Хасан Азис няма да бъде в кандидатската листа, той иска да си остане кмет.

Валери КОВАЧЕВ

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ро
    РОДОЛЮБЕЦ
    0 0
    07:48, 27 май 2021
    Уважаеми собственик на сайта. Досега се представяте като реален новинар.продължавайте в този стил за разлика от другите сайтове които обслужват единствено дпс. Не се публикува нищо което е реално и в тяхен ущръб
Последни новини