Вежди Рашидов катастрофира в София

При тежка катастрофа на кръстовището бул. България и "Гоце Делчев" между 3 автомобила е пострадал Вежди Рашидов, съобщи Столица.bg.

Сигналът за инцидента е подаден около 14:15 часа днес, заявиха от МВР. Сблъскали са се две коли, като едната - тип "баничарка", се е преобърнала на трамвайните релси. Веднага на място са пристигнали екипи на полиция и Спешна помощ.

Рашидов е откаран в "Пирогов". В момента е контактен, но има черепно-мозъчна и гръдна травми. Има и втори пострадал, който е с охлузвания.

Към момента движението на трамваите е спряно, а на мястото има полиция. Движението в района е затруднено.

Засега причините не са известни.

По непотвърдена информация на бТВ Рашидов е управлявал лек автомобил, който е минал на червено и се е ударил в друга кола.

Източник: offnews

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

  • 1
    *
    *
    9 -2
    15:30, 19 май 2021
    Цигaнинът не знае правилата за движение, тръгнал да шофира.
    • На
      Наглец
      3 0
      18:19, 19 май 2021
      За него законите не важат!
  • 2
    Ле
    Левака
    7 -2
    16:09, 19 май 2021
    с купената книжка си мисли че още е депутат и може да кара със синя лампа на червен светофар. Време е да се враташ у балканя!
  • 3
    Си
    Сигурно
    5 -2
    17:06, 19 май 2021
    е карал пиян,той е един от тези ,които се смятат за недосегаеми.Помните ли преди години ,пак пиян се спречка с полицаи,но....нищо не последва от това,но пък сега ще ни дават почасова информация за състоянието му,както при Каролев.
  • 4
    Лу
    лудиа Макс
    4 -2
    17:53, 19 май 2021
    Рашидов е със златен талон. Тъй че по закон при първо нарушение този талон отменя нарушението и се заменя със син талон.
Последни новини