Даниел Делчев ще е новият областен управител на Кърджали

На заседанието на служебния кабинет ще бъде официално назначен новият областен управител на Кърджали. Това е Даниел Делчев, общински съветник от БСП в Кърджали. Това съобщи източник на Нов живот. Делчев е член на Постоянната комисия по екология, европейски проекти и туризъм и на Постоянната комисия по земеделие.

Даниел е роден на 11 август 1970 г. Завършил е специалност Българска и руска филология /журналистика/. Женен, с две деца.

От години се занимава с европроекти. Управлява Бизнес инкубатор-2 в Кърджали.

Заместник областните управители ще бъдат уточнени следващата седмица.

За Кърджали бг вести областният лидер на БСП Милко Багдасаров отрече да е кадрувал за определянето на новия областен управител.Ще припомним,че соцлидерът водеше в областта предизборната кампания на президента Румен Радев при избора му за президент.Багдасаров каза още,че за поста е имало много кандидати,които са се самопредлагали.Не ставаше дума за правене на политики ,а за чист кариеризъм,отбеляза Багдасаров.

Кърджали бг вести

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Гр
    ГРАЖДАНИН С ПОЗИЦИЯ
    3 0
    07:35, 19 май 2021
    Най сполучливия избор - категоричен съм в мнението си. Имал съм служебен контакт с него по европейски проекти. Изключителен професионалист,скромен,отзивчив,некомерсиален. Беше трън в очите с позицията си като общински съветник. Нищо незабелязано не остава.
    На "ковид" разстояние от лизачите около тебе които ще те налепят защото са с много дълги езици. Дерзай.

Още новини

Случаен виц

Последни новини