Славейковци с първи места и награди от областния управител


Четирима славейковци получиха от областния управител Даниел Делчев наградите си за класирането си на първите места в конкурса "Забележителностите на областите Кърджали, Хасково и Смолян" в рамките на проекта "Интелигентни маркетингови стратегии за туризма в трансграничния регион" по време на официалното представяне на резултатите от неговото провеждане. 
Първо място завоюва Сейрула Лютви от 9а клас в раздел "Фотография", възрастова група 8-12 клас, със своя авторска фотография, изобразяваща светилище Ковил около Крумовград . Поощрителна награда в същата категория получи Сезин Фънгърлиева от 9в клас. Ръководител на клуба по фотография в СУ "П. Р. Славейков", чиито членове са Сейрула и Сезин, е Мехмед Реджеб.
В раздел "Пътепис", възрастова група 8-12 клас, на първо място е Гергана Карамоллова от 11г клас, а на второ - Енис Юсеин от 11а клас. Двамата са възпитаници на учителката по български език и литература Ваня Димитрова. В творческата биография на Гергана вече има множество награди от конкурси за есета с литературна насоченост и на историческа тематика. 

Нешка Шопова

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Пр
    протокол
    1 0
    16:50, 16 юни 2023
    С дънки и фланелка! Няма тежест, авторитет и харизма! Да не говорим за респект от визия и позиции. Спукан балон!
  • 2
    Св
    Свидетел
    1 0
    17:08, 16 юни 2023
    М. Багдасаров на сесия на общ. съвет "Даниел Делчев е с лош характер
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини