Златаровци изпратиха своите абитуриенти

На 17май 2021г.  Професионална гимназия по туризъм „Проф. д-р Асен Златаров“ , гр.Кърджали изпрати зрелостниците от Випуск 2021г.на училището..

     Тържеството протече в присъствието на ръководството на Гимназията, учители и много родители, дошли да споделят радостните мигове с децата си. Гост на тържеството бе госпожа Мариела Попова- директор на ПГ по икономика

"Алеко Константинов", гр.Кърджали. Зрелостниците бяха приветствани от инж. Марияна Стратиева, директор на ПГТ, от г-жа Татяна Бодурова, родител на випускника Ангел Бодуров от 12а клас и от Димитър Арабаджиев от 8б клас, който поднесе поздрави от името на учениците в гимназията.

Свисокото отличие на учебното заведение – „Първенец на випуска“ тази година бе наградена Гюлай Сюлейман от 12а клас за цялостен принос в популяризирането и утвърждаването на доброто име на ПГТ „Проф. д-р Асен Златаров“,а  като отличник на випуска бе отличена Бурчин Мехмед от 12а клас. Наградиполучиха всички зрелостници, показали високи резултати в учебната дейност и участвали активно в училищния живот.

     Използваме случая да поздравим не само нашите зрелостници, но и всички ученици от областта , техните учители ,родителите, които в условията на карантина  вложиха сили, енергия и изобретателност, за да  завърши успешно и тази учебна година. Бъдете здрави и носете положителната енергия на знанието, любопитството към непознатото, устремът към нови постижения в личен и професионален план! Бъдете опора на тези, които идват след вас, за да градим достойното бъдеще на България!

Това съобщиха от ръководството на гимназията.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини