Абитуриенти от Хасково извиха хора в дворовете на Езиковата и ПМГ

    Абитуриенти от Езиковата гимназия „Проф. Д-р Асен Златаров“ и ПМГ „Акад. Боян Петканчин“ след като снощи проведоха другарските си вечери, тази сутрин спазиха традицията да посетят училищата си, където продължи празнуването.

    Зрелостниците играха народни хора и танци, имаше и много емоции. Дойдоха и учители. Имаше и полицейско присъствие за спазване на обществения ред.

    В Езиковата гимназия „Проф. д-р Асен Златаров“ завършват 179 зрелостници. Официалното им изпращане е на 14 май, а балът им е на 24 май.

    В ПМГ „Акад. Боян Петканчин“ завършват 127 зрелостници. Официалното им изпращане е на 13 май, а балът им е на 25 май.

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (12)

    • 1
      Пи
      Пича с москвича
      15 -9
      09:39, 12 май 2021
      Ох на батко пиленцата
      • По
        Порчо
        6 -2
        11:52, 12 май 2021
        О времена, о нрави!
        Навремето слушахме рок, а сега хора и ръченици!
        Дано след още толкова време не се играят само кючеци!
      • Ка
        Капо до Тути Мишки... ГЕРБ !
        8 -9
        12:04, 12 май 2021
        Кодът на мълчанието се пропука и започна безславният край на Бойко Борисов. Време е омертата да се разпадне и членовете на клана да разказват.

        Първо на светло излизат прозорливите. И разказват неща, за които сме гледали в мафиотските филми. И за които прокуратурата е сляпа, а много медии удобно безчувствени. Проговарят за Мата Хари, с която „сготвиха“ премиера. За кюлчетата и чекмеджето, пълно с пачки евро.

        За назиданието, когато много си повярваш, че можеш да си независим. И за „нашите прокурори“, с които се сплашват непослушните.
      • Ст
        Станчо тъпото
        8 -1
        14:14, 12 май 2021
        А за моя абютюренцки бал нашите ми купиха диплома и катър ! Но защото бях много тъп и прост успях в живота разбирам се прекрасно с тъпи и прости като мен
    • 2
      Да
      ДАЕЕЕ ПРОСТИТЕ ЗАПТИТЕТА .....
      9 -10
      10:03, 12 май 2021
      Тва даже по комунистическо , никой не се гавреше така с хората - да идват да проверяват
      ..................
      А правехме и серенади - нощно време :)))
      .......
      Деблилчетата родени след 1989 година не знаят какво е свобода :))
      • Ех
        ех,,,,,,,,,,,,,демокрация
        1 -7
        10:38, 12 май 2021
        ЕХ,,,,,,,,,,,,демокрацияяяя!С ,,,демократичните ко... Виж коментара
    • 3
      Юв
      Ювентус
      2 -1
      10:17, 12 май 2021
      Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
      • Ка
        КАКАТА
        5 -7
        10:32, 12 май 2021
        ААААААААААААА,КЪДЕ Е БАТКО ???ДЕЯНЧО ??????/КАК МОЖЕ?????Такъв виден хороиграч от село Скобелево да липсва???????????Къде е видният селяк да поведе хорото????Да даде ,,,мъдрите си съвети,,,,,,!Да го снимат за медиите?????Такъв молодец!!!!!!!!!!!Как може ?????
      • Ге
        Георги Ленчев
        6 -2
        13:45, 12 май 2021
        Редакторите ,защо изтъркахте коментра? В него нямаше нито имена нито нищо конкретно или обидно... Но явно сте разпознали дебелата,пияна и проста до безобразие репортерка,която работи в радио...... и която е срам за цялата ви гилдия.... НО...... когато има коменратри за хора като Георги Иванов,Беливанов,Дечев, Минко Ангелов и тнк..... ги оставяте, да се гаврят с тях и да ги обиждатат и клеветят по най-долния начин.... защото това вдига рейтина ви.... а Когафто става дума за госпожата в неадекватно състояние -търйате? Защо?
    • 4
      Ан
      Антон
      24 -3
      11:02, 12 май 2021
      Виждам красиви и млади хора. Бъдете щастливи и здрави, деца! И моля Ви останете в България, вие сте бъдещето, нека то си остане в България!
    • 5
      Ге
      Георгиев
      19 -1
      12:38, 12 май 2021
      Това е един от запомнящите се за цял живот моменти. Осъзнайте го и го изживейте по най достойния начин. С голямо уважение към учителите и съучениците си и околните. Четири години вие бяхте равни. От утре вие никога няма да бъдете повече равни. За едни живота ще протече щастливо. Без проблеми ще постигнат много. За други живота ще протече трудно и много трудно, без радости. Тези неколко дни са щастливи за всички вас. Изживейте момента, той повече няма да се повтори. През соца за момчетата той се повтаряше още и в деня на уволнението. Лично аз помня по минути последния ден и в училището и в казармата. И в двата случая освен голяма радост имаше и малко тъга. Пожелавам ви успех в живота.
    • 6
      Г-
      Г-н Михайлов
      18 -1
      13:01, 12 май 2021
      Попътен вятър млади приятели! Бъдете здрави,напред и нагоре по стълбицата на живота! Където и да се озовете в трудности и несгоди никога не забравяйте думите на Джон Кенеди!- “ Не питай какво направи Държавата за теб, а кажи ти какво направи за нея!“ Успехи и Късмет!
    Последни новини