Vivo iQOO 7 Legend - евтин и мощен телефон за феновете на BMW и Android

В края на миналата година Vivo, eдна от най-големите китайски марки за смартфони, обяви, че започва активно да навлиза в Европа, след като конкурентите й в Китай лека по лека завзеха от пазара на изоставащия Huawei.

Вчера iQOO, дъщерният бранд на Vivo, представи нов флагман, който със сигурност ще пробуди интерес сред доста потребители на нашия континент, особено онези, които са фенове на немските коли.

iQOO 7 Legend e проектиран в партньорство с BMW M Motorsports и на гърба си носи традиционните цветове на баварския автомобилен производител.

Снимка 528774

Телефонът предлага доста впечатляващи спецификации и е подходящ за геймърите.

6.62-инчовият OLED екран е с FHD+ резолюция и честота на опресняване до 120Hz.

Под него е вместен сензор за пръстов отпечатък, а в горната му част има 16-мегапикселова селфи камера.

Снимка 528775

Телефонът не разполага със сензитивни спусъци както повечето геймърски модели на пазара, но предлага виртуален джойстик и чувствителни към натиск бутони за по-лесно управление със само два пръста.

Конфигурацията е базирана на водещия Snapdragon 888, като към него имаме опции за 8/12GB RAM и 128/256GB вградена памет.

Тройната камера на гърба на апарата също не е за подценяване.

Снимка 528779

Основният сензор в нея е 48-мегапикселовият Sony IMX 598 с оптична стабилизация и бленда f/1.7, а към него има 13-мегапикселов сензор с ултраширок ъгъл и 13-мегапикселов телефото сензор.

Батерията е с капацитет от 4000mAh, което е по-малко, отколкото бихме очаквали за подобен модел, но пък налице е бързото зареждане на Vivo, което поддържа мощност до 66W.

Цената на iQOO 7 Legend започва от около 535 долара за модел с 8GB RAM/128GB, а предварителните поръчки стартират в Amazon и на сайта на компанията на първи май.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини