22 °C

Разочарова ли пак Принц Хари кралицата?

Веднага след като научи за смъртта на принц Филип, принц Хари стегна куфарите за Великобритания, за да може да прекара няколко дни под карантина в замъка Уиндзор и да присъства на погребението на любимия си дядо, което се състоя на 17 април.

Очакванията бяха тъжният повод да се превърне в начална точка на диалог и да доведе до подобряване на отношенията между херцога на Съсекс и членовете на кралското семейство, което той избра да напусне заради съпругата си.

Очаквахме и принц Хари са удължи малко престоя си на Острова, за да бъде до кралицата на рождения й ден вчера, 22 април. Но планът му или е бил различен от началото, или непродуктивната комунация с баща му и брат му го е накарала да се върне по-бързо там, където е новият му живот - зад океана.

Часове преди най-тъжния рожден ден на баба си, кралицата, принц Хари бе забелязан на летището в Лос Анджелис. Това за мнозина може да изглежда като поредната постъпка, с която той разочарова както самата Елизабет Втора, така и другите си роднини. Но истината е малко по-различна.

Дори и да беше останал на Острова, херцогът на Съсекс нямаше да присъства на рождения ден на баба си, просто защото тя няма да го празнува. 95-годишната кралица се е изолирала в замъка Уиндзор в компанията единствено на персонала си.

Дори децата й не е ясно дали ще я посетят или ако го направят, то със сигурност няма да има празнично събиране - още повече че от смъртта на принц Филип са минали няма и две седмици и на никого не му е до тържества, предава Daily Mail.

Но, все пак, бързото връщане на принц Хари при Меган може да се определи като показателно, че явно не е успял да се помири с принц Уилям и принц Чарлз и просто е затвърдил желанието си да бъде далеч от двореца, каквато и цена да трябва да плати за него.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини