И след изборите продължава ударно асфалтиране в Община Рудозем

Община Рудозем  е на път да финишира  завършването на проекта по Програмата за развитие на селските райони 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони.
Извършва се рехабилитация и реконструкция на пътищата между селата Грамаде - Оглед. На нов асфалт ще се радват жителите на малките селца, Боево, Бреза и живеещите в махала  "Мемиевска", с.Чепинци
Там за за асфалтиране остава участък с дължина 1.2 км.,както и направа на маркировка, поставяне на пътни знаци и около 200 m2 тротоари.
Пътищата за с.Боево и с.Бреза са завършени и се подготвят документи за Държавна приемателна комисия.
След приключването на този проект, предстои стартиране на друг проект към Програмата за развитие на селските райони. Обектите, които той обхваща са общо 6 вътрешни улици в селата Елховец,  Бърчево  и  Бяла река . Очаква се да стартира  сторителството в гр. Рудозем - ул. “Стефан Стамболов” от новото кръгово кръстовище, над детската градина и началното училище, до кръстовището на пътя за с.Смилян.
Началото на строителната дейност по тези обекти се очаква да стартира през втората половина на месец май.
Изпълнението на тези проекти и другите, предвидени в капиталовата програма на Рудозем ще насити строителната програма на общината това лято.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини