Премиерът Борисов обяви, че излиза в отпуск

Премиерът Бойко Борисов заяви, че излиза в отпуск от петък, като ще бъде заместван от вицепремиера Томислав Дончев, за да работи по подготовката на новото правителство, което ще предложи ГЕРБ след получаване на мандат.

На извънредно заседание на правителството в четвъртък Борисов заяви, че утре в Народното събрание ще бъде депозиран Планът за възстановяване и устойчивост, така че народните представители да имат възможност да решат дали да до приемат.

Новият парламент планираше изслушване на премиера Борисов за Плана за възстановяване и устойчивост като дневна точка от утрешното заседание на Народното събрание.

„Възлагам на Томислав Дончев, който ще ме замества от утре, тъй като аз излизам в отпуск, имам да си свърша много работа в партията, а и да подготвим добро правителство, това отнема време, в 9 ч. искам да депозирате в деловодството на парламента Плана за възстановяване, и ако искат да го приемат, ако искат да го отхвърлят, ако искат да го надградят, тъй като Томислав Дончев е събирателният образ на този план, може да го разясни на всеки, който пожелае“, каза Борисов.

„Трябва да дадем визия как ще изгледа един нов балансиран, евроатлантически кабинет. Трябва да свършим работата качествено и да подготвим добро правителство“, каза още Борисов на извънредно заседание на правителството.

Източник: БНР

Facebook коментари

Коментари в сайта (6)

  • 1
    Крадецът от Банкя се изнася с 200.
    • Големият мачо и пич се оказа една малка и страхлива мишка!
  • 2
    3,
    3,14
    10 -3
    09:58, 16 апр 2021
    Боко,пет милиона българи не искат да те виждат и чуват,ти с изроди евроатлантически кабинет ще сглобяваш!Стягай се за друго,че с новите депутати шега и майтап не бива!В една торбичка си сложи прибори за бръснене,потник,гащи....и да си готов за нов дом!
    • Ев
      евроатлантическият кабинет
      3 -1
      16:09, 16 апр 2021
      гонаправи меркел. ако незнаеш да ти кажа. концесиите са за 60 години и повем„чето дадени на западни фирми. ти си чакай от запада демокрация докато ти го нахлузват. България е колония на запада. Това е така щото населението е имбецилно
  • 3
    Не
    Не се
    9 -2
    10:19, 16 апр 2021
    Не се умори да бяга. Та инспектор ли не беше, строител ли не беше и накрая си остава като една мишка, която бяга от всякъде, защото мафиота усеща какво става. Само тези в парламента, от неговата прогерманска предателска партия играят още тъп кадрил, но и те ще си го получат. Хората, на които съсипа живота, няма да простят на тези мекерета.
  • 4
    Вл
    Владо
    9 -3
    10:27, 16 апр 2021
    Страхливеца Борисов излизал отпуск и няма да ходи в парламента на изслушване
    Страхливия мишок.
    Иначе голям мъж бе.
    Голям генерал.
    Ама не може да говори пред хора. Освен ако не се кара от силата на премиерския стол.
    Дай му само да обикаля с джипката, обграден все от СВОИ, да се САМОхвали, да го снима Севда и да го пуска онлайн, да му се кефят застаряващите подмокрящи се от кеф по него лелки и некви батки, дето си го татуирали на краката.
    Ама не смее ЕДИН ПЪТ да отиде на дебат с някой.
    Не смее да отиде ДА СЕ ОТЧЕТЕ какво е свършил.
    Щото там няма да е обграден от свои.
    Щото той не може да говори смислено.
    Щото не може да МИСЛИ логично. Може като престъпник, но не и като държавник.
    Гербери, верно ли се кефите на тоя страхливец бе????
    И как излиза отпуск точно сега?
    Имал работа да съставя правителство? И кво има да му мисли, след като и без това няма кой да го подкрепи?
    Що не го мисли това в съботите и неделите последните месеци, вместо да обикаля да се САМОхвали през уикендите?
    Чисто и просто ГОЛЕМИЯ МЪЖ е един страхливец, дето не смее да се покаже пред хора, дето не са му от свитата, дето му лижат задника (без извинение)
Последни новини