РИОСВ – Смолян обявява благотворителен базар за продажба на къщички за птици

РИОСВ – Смолян обявява благотворителен базар за продажба на къщичките за птички, изработени от деца и възрастни в рамките на инициатива на инспекцията по повод 11 декември - Деня на планината 2020 година. Базарът ще се проведе от 14 април 2021 година до изчерпване на къщичките. Чрез него се предоставя възможност на всички желаещи да вземат участие в набиране на средства за екологична кауза, да  закупят къщичка и да я превърнат в дом за птичките. Къщичките могат да бъдат закупени на място в РИОСВ – Смолян, като всички желаещи имат възможност да ги разгледат на място в сградата на инспекцията или тук https://smolyan.riosv.com/main.php?module=gallery&action=image_list&gla_id=9

Екоинспекцията  благодари на всички малки и големи природолюбители, които чрез участието си в конкурса и предоставянето на изработените от тях къщички за продажба, дадоха своя принос за опазването на орнитологичното богатство на Родопите.
Всички участници в конкурса получиха персонални подаръци и грамоти осигурени от инспекцията, а победителите в отделните категории ще получат допълнителни награди на 22 април – „Денят на Земята“. По време на награждаването ще бъде обявен размера на събраните до момента средства, както и каузата, за която ще бъдат дарени те.

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини