Задържаха двама апаши за кражба на машини, в ареста е и кърджалиец вилнял в магазин

При проведени издирвателни мероприятия във връзка с извършена на 09.04.2021 г. в кв.»Възрожденци» кражба на машина за шлайфане на бетон и 2 ръчни циркуляра, служители на РУ Кърджали са установили и задържали извършителите – двама жители на гр.Кърджали.

              На 09.04.2021 г. в РУ Кърджали е задържан жител на града, който на 09.04.2021 г. в съучастие с извършителите на кражбата на машина за шлайфане на бетон и 2 ръчни циркуляра кражба, е отнел велосипед от метален гараж в кв.“Възрожденци“. По случаите са образувани досъдебни производства.

             В РУ Кърджали е образувано досъдебно производство срещу жител на областния град, който на 10.04.2021 г. в търговски обект в града унищожил лаптоп, стъклена витрина и 3 рафта. Извършителят е задържан за срок до 24 часа.

             За управление на МПС след употреба на алкохол в РУ Кърджали са образувани 2 бързи производства срещу водачи, алкохолните проби на които са отчели 1.26 и 2.78 промила. Лицата  са задържани.

         

             На 09.04.2021 г. служители на РУ Кърджали са установили, че жител на гр.Кърджали държи без разрешение наркотично вещество – марихуана. Образувано е досъдебно производство, а лицето е задържано.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини