Два автомобила изгоряха през уикенда, два се сблъскаха

Лек автомобил „Пежо“ са запалил по време на движение в землището на село Джанка на 26 март около 17,30 часа. Колата изгоряла. Екип на пожарната служба в Крумовград загасил огъня. Няма данни за умишлен палеж. Около 5,30 часа на 28 март в село Рани лист изгорял паркиран лек автомобил „Фолксваген“. Екип на пожарната служба в Кърджали бил изпратен на мястото на произшествието. Причините са в процес на установяване. Четири екипа на пожарните служби в Кърджали и Крумовград гасили запалени комини на жилищни сгради, отпадъци в контейнер и на улица в областния град. Няма нанесени щети.

Трима огнеборци от службата в областния град оказали съдействие за пренасяне на болен човек.

189 моторни превозни средства са били проверени в специализирана операция на територията на РУ-Момчилград, проведена на 26 март, с цел подобряване на средата за сигурност и безопасността на движението, контрол на водачите за правоспособност, употреба на алкохол и наркотични вещества. Констатираните нарушения на ЗДвП са 46, за които са съставени 4 акта и 42 фиша.

ПТП. Двама водачи пострадали леко при пътно произшествие в участъка от Кърджали към село Жинзифово на 26 март около 14,30 часа. 65-годишен с „Опел“ блъснал намаляващ пред него скоростта „Фолксваген“ поради ремонти дейности. След преглед в Спешното приемно отделение водачите били освободени. Тестовете за алкохол са с отрицателни резултати. Произшествието е обработено по административен ред. Екип на пожарната служба в Кърджали обезопасил автомобилите и почистил пътното платно.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини