422 автомобила проверени при специализирана операция-една четвърт нарушители

422 моторни превозни средства са били проверени в специализирана операция на територията на областта с цел ограничаване на предпоставките за пътнотранспортни произшествия, контрол на водачите за правоспособност, употреба на алкохол, наркотични вещества, установяване на нарушения, свързани със скоростните режими и наличие на задължителна застраховка „Гражданска отговорност“. 112 са констатираните нарушения на ЗДвП, за които са съставени 13 акта и 99 фиша.

18-годишен с лек автомобил „“БМВ“ блъснал кон на пътното платно в района на спирка „Джебел“. Катастрофата станала снощи около 20 часа. Тестът за алкохол на шофьора е с отрицателен резултат. Произшествието е обработено по административен ред.

 Паркиран лек автомобил „Сеат“ се запалил и изгорял в кв.“Възрожденци“ в областния град. Сигналът за произшествието е бил подаден тази нощ малко преди 1 часа. Екип на пожарната служба в града загасил пламъците, причинени от късо съединение. Около 7,30 часа вчера горял комин на жилищен блок в Крумовград. След подаден сигнал трима пожарникари от службата в града загасили пламъците. Няма нанесени щети. 

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали. 

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини