Десетият правнук на кралица Елизабет II се роди във вана

Още едно попълнение в британското кралско семейство. Най-голямата внучка на кралица Елизабет II Зара Тиндал и съпругът Майкъл отново станаха родители. На 21 март в 18:00 ч. се роди третото им дете, което ще носи името Лукас.

Щастливото събитие беше обявено от щастливия баща в нов епизод от неговия спортен подкаст „Добрите, лошите и ръгби“ по BBC.

Той добави, че раждането се е случило у дома в собствената им вана, тъй като двойката не е имала време да стигне до най-близката болница: „Изтичах до домашния си фитнес, взех една от спортните постелки, качих се в банята, сложих го на пода и разстлах кърпи."

Семейство Тиндал, които живеят в кралското имение на Гаткомб в Глостършир, вече имат две деца - седемгодишната Миа и двегодишната Лена (преди раждането на второто им дете внучката на кралицата претърпя два спонтанни аборта).

Принц Хари запозна Зара и Майк по време на Световната купа по ръгби през 2003 г. в Австралия. Те се ожениха през 2011 година.

Бъкингамският дворец заяви, че кралицата и херцогът на Единбург са възхитени от новината и "очакват да се срещнат с десетия си правнук, когато обстоятелствата позволят".

Лукас ще заеме едва 22-ро място по линия на трона.

Източник: БНР

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Во
    Волен
    1 0
    22:23, 24 мар 2021
    малките гущери се раждат !
  • 2
    АР
    а раждащата
    0 0
    21:28, 25 мар 2021
    Като пръцкаше под вода бълбукаше ли
Последни новини