Младите ротарианци от Кърджали с грижа за жените с репродуктивни проблеми

Изображение 1 от 3

    По случай Празника на Жената , Ротаракт Клуб Кърджали организира благотворителната кампания „С цвете в ръка срещу репродуктивните проблеми”, която беше избрана за национална инициатива на Ротаркт клубовете в България. Инициативата се осъщестеарви съвместно с фондация “Искам бебе” и Община Кърджали и се проведе в 11 града в България от общо 20 Ротаракт клуба.

    Акцията беше осъществена със съдействието на Интеракт Клуб Кърджали, Ротари Кърджали, Ротари Момчилград, Община Кърджали и Община Момчилград.

    На 07 и 08 март пред Паметника на Васил Левски младите ротарианци продадоха над 200 “Дървета на живота”, които бяха отгледани и опаковани от членовете на клуба. Събраха се 1327лв . Средствата ще бъдат дарени на Фондация “Искам бебе”, която ще подпомогне семействата търсещи своята ангелче. “Целите, които си поставихме бяха две: - Да информираме по-голям процент от обществото за проблема. - Да помогнем на повече семейства да се докоснат до своята мечта.” - сподели Ангел Тенев - Президент на Ротаракт Клуб Кърджали. Акцията беше осъществена със съдействието на Интеракт Клуб Кърджали, Ротари Клуб Кърджали, Ротари Клуб Момчилград. Фондация “Искам бебе” и Организация Rotary International действат на принципи на пълна прозрачност. Начинът на изразходване на средствата, събрани от кампанията ще бъде оповестен на страницата на събитието и по официалните медийни. “Благодарим на всички за съпричастността”

    Ротаракт клуб-Кърджали

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини