Иво Димов и Бойко Борисов проведоха работна среща, обсъдиха изборите и какво трябва да се свърши в Димитровград

Днес кметът на Димитровград Иво Димов се срещна с премиера Бойко Борисов на работна среща в София.

Срещата с министър-председателя бе ползотворна, заяви градоначалникът за BGvesti.NET, обсъждахме проблеми, касаещи общината, както и политически теми, свързани с предстоящите избори. По темата за изборите няма никаква драма, заяви Димов, с премиера сме в отлични отношения и ни очаква още работа. Надявам се, че скоро Бойко Борисов ще посети Димитровград, допълни кмета на Димитровград.

Една от обсъжданите теми на срещата е била за ремонт на пътя между кварталите Изгрев и Марийно, сподели градоначалника. Там заради интензивния трафик, пропадането му в участъци и неспазването на ограничението на скоростта, през последните две седмици станаха поне 4 катастрофи. Но в момента няма как да се пристъпи към ремонт, докато поне не приключи ремонта на моста над река Марица, коментира Димов.

От срещата при премиера Иво Димов качи снимка в страницата си във фейсбук с краткия пост " Ползотворна работна среща днес с премиера. Свършихме доста , но ни чака и още много работа, работа, работа!

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (6)

  • 1
    Ма
    Магарето
    8 -5
    18:18, 1 мар 2021
    Магарето за какво го търсят. За работа. Обещания, обещания от лъжливите колкото щеш.
  • 2
    Йо
    йокин
    6 -5
    18:32, 1 мар 2021
    Ходил,да рапортува!
  • 3
    Та
    Таня Радева
    16 -3
    19:25, 1 мар 2021
    Господин Димов дължи обяснение на членовете на ГЕРБ за включването в листите на Стефан Димитров
  • 4
    Ка
    Като
    7 -3
    06:33, 2 мар 2021
    Като младоженци! Кой е булката и кой младоженеца? Кмете, напълни ли чекмеджето? Пачки, само пачки трябват да стоплят добрите ви отношения. Петте мириона от булеварда свършиха ли работа или от уикенда прибави нещо.
    • Пи
      Питане
      7 -3
      07:22, 2 мар 2021
      Коя е фирмата , която изпълнява всички поръчки в общината.
      Трети мандат и нямат насищане .
      Справедливост от вас вече не очакваме , а баланса да го наложи природния закон - Амин !
  • 5
    Км
    Кмете
    10 -5
    09:19, 2 мар 2021
    Кмете, кмете отново лъжеш. Партизанина дойде с въртолета и кацна на торището, за да каже на Стефан, че е номер 6 в списъка и, че газта пада със 6 %. Тебе те отсвири и хукна да го гониш в София. И всичко това е нормално. Всичко това е минус за тебе, но с това тройкаджийско мислене казваш, че всичко е наред. Как си с кихането, поне 1 чекмедже не напълни ли? Имаш резерва от парите за ремонт на централната улица.
Последни новини