ДПС регистрира листата си в РИК, водач е Мустафа Карадайъ

Изображение 1 от 2

  Председателят на Областния съвет на ДПС г-н Ресми Мурад регистрира днес кандидатдепутатската листа на ПП „ДПС“  в 9-ти Кърджалийски многомандатен избирателен район за парламентарните избори на 4 април 2021г.

  Водач на листата е председателят на ДПС Мустафа Карадайъ, втори е зам.-председателят на ДПС и кмет на община Кърджали д-р инж.Хасан Азис, трети е председателят на ОблС на ДПС-Кърджали Ресми Мурад.На четвърто място е Мукаддес Налбант, на пето –  председателят на ОблС на МДПС- Кърджали Байрам Байрам, на шесто – народният представител  в 44-то НС  АдленШефкед, на седмо – председателят на ОбС-Кърджали инж.Юсеин Ахмед, на осмо – председателят на ОбС-ДжебелСейфи Мехмедали, на девето –Павлин Кръстев,  общински съветник от  Ардино, на десето – зам.кметът на община Крумовград –АбидинХаджимехмед.

  Д-р инж.Азис определи листата като най-добрата листа, съчетаваща опит, висока експертност и младежки ентусиазъм . Тя е балансирана, в нея присъстват представителки на нежния пол, представители на  общините в областта. Ресми Мурад посочи, че листата е съчетание от експертност, опит и младост.Целта ни е на 04.04. да постигнем сериозни резултати и да спечелим 4 депутски места в региона, каза той.

  Това съобщиха от местната централа на ДПС в Кърджали.

  Източник: Kardjali.bgvesti.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта

  Хороскоп за 15.04.2021

  Последни новини