60-годишен гамен налита на полицаи, задържат го

За хулигански действия 60-годишен е задържан в полицейското управление в Кирково. Около 22 часа снощи полицаи реагирали на сигнал за скандал в село Тихомир. При пристигането на служителите в хода на изясняване на случая мъжът отправил ругатни и обиди към тях, след което е бил задържан за срок до 24 часа. Проверката по случая е по чл.325, ал.1 от Наказателния кодекс за хулиганство и се извършва от група „Охранителна полиция“ в управлението.

Досъдебно производство за кражба е образувано в РУ-Кърджали след подаден сигнал, че на 25 февруари около 21,30 часа било проникнато в жилище в областния град и били откраднати 300 лв. Извършен е оглед от дежурна оперативна група. Сектор „Криминална полиция“ е организирал издирвателни действия за установяване на извършителя на престъплението.

Сигнал за счупено стъкло на витрина на търговски обект в областния град бил подаден в РУ-Кърджали. Дежурна оперативна група извършила оглед на мястото на произшествието. Образувано е досъдебно производство по чл.216, ал.1 от Наказателния кодекс за повреда и унищожаване на чуждо имущество и се издирва извършителят на деянието.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини