Тайгър Уудс е приет в болница след тежка катастрофа

Състезателят по голф Тайгър Уудс е приет с тежки травми по краката в болница в Лос Анджелис след катастрофа. Автомобилът му излязъл от пътя и се преобърнал по склон, предават медиите в САЩ.

Травмите на Уудс не са животозастрашаващи, съобщава ESPN, като се позовава на източник от полицията. Посочва се, че той е бил сам в колата.

Инцидентът е станал в 7.12 ч. сутринта местно време, гласи официално съобщение. Голфърът има множество травми на краката, като претърпява операция, заяви агентът му Марк Стайнберг.

Дълги години Уудс беше най-добрият състезател в голфа и беше на върха в класацията за спортистите с най-високи приходи в света, като премина границата от 1 млрд. долара. В последните години в кариерата му имаше спад, а част от причините бяха свързани с травми на гърба.

През 2009 г. Уудс катастрофира с джипа си. При разследването излязоха проблеми от личен характер между него и бившата му вече съпруга Елин Нордегрен. Тогава американецът временно се оттегли от голфа, а много от спонсорите му го напуснаха.

Десет години по-късно Уудс спечели 15-ата си титла от Големия шлем в зрелищно завръщане.

Източник: dnevnik.bg

Коментари в сайта

Последни новини