Хванаха притежатели на незаконни пневматични пушки в Търновци

Притежатели на незаконни пневматични оръжия били установени при специализирана операция на територията на РУ-Джебел за противодействие на престъпността в малките и отдалечени населени места. При проверка в две жилища вчера в село Търновци полицейски служители намерили три пневматични пушки, за които в управлението не са постъпили уведомления и една пушка с неустановена марка. Вещите са иззети и са на съхранение в РУ-Джебел.

 Акцизни стоки без бандерол били открити в хода на специализирана операция на територията на РУ-Кърджали за противодействие на престъпни деяния и създаване на сигурна среда за движение по пътищата. При проверка в жилище в областния град били намерени около 700 грама нарязан тютюн и 1330 саморъчно свити цигари. Стоките са иззети и са на съхранение в полицейското управление. В сектор „Охранителна полиция“ е образувано проверка по чл.234, ал.1 от Наказателния кодекс.

Хванаха притежатели на Сигнал за пожар в контейнер в областния град е подаден снощи около 20,30 часа. Екип на пожарната служба в града загасил запалените отпадъци. Небрежна работа с огън причинила произшествието. Няма щети.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини