Спипаха в бакалия клиенти под карантина, образувано е досъдебно производство

За нарушаване на противоепидемичните мерки е образувано досъдебно производство в РУ-Кирково. При полицейска проверка било констатирано, че в магазин в село Подкова има посетители в нарушение на заповедта на министъра на здравеопазването. Разследването е по чл.355, ал.2 във връзка с ал.1 от Наказателния кодекс.

Досъдебно производство е образувано в РУ-Кърджали след пожар в складово помещение в областния град. Сигнал за произшествието е бил подаден на 8 януари около 2 часа. Два екипа с шестима огнеборци били изпратени незабавно за потушаване на огъня. Изгорели: 60 кв. м покривна конструкция, техника и домашно имущество. Причините за пожара са в процес на изясняване. Извършен оглед от дежурна оперативна група от РУ-Кърджали. Няма следи от умишлен палеж.

Цигари без акцизен бандерол са били намерени при проверка на автобус на КПП „Чилик“ вчера около 16,30 часа. В багажа си 67-годишен пътник пренасял 340 къса без бандерол. Цигарите са иззети. Съставен е акт по чл.123, ал.1 от Закона за акцизите и данъчните складове.   

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини