5 °C

Топлата неделя привлече множество хасковлии в „Кенана” и други паркове

  В днешния необичайно топъл 24 януари множество хасковлии излязоха на разходка в парковете. Традиционно едно от най-посещаваните места беше „Кенана”. Там кипеше оживление още от сутринта. Около обяд потокът от хора се увеличи значително. Някои бяха дошли с деца, с домашни любимци. Доста любители на спорта имаше на фитнес уредите на открито. Видимо обаче посетителите се наслаждаваха на слънчевите лъчи и топлият 24 януари.

  Около обяд някои термометри в града показваха 16 градуса. Възможно е в следващите часове максималната стойност да се покачи още.

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (11)

  • 1
   Ма
   Мария
   7 -10
   14:00, 24 яну 2021
   Ох, някой да ми каже дали беше там моята любов който продава пуканки? Нисък и мургавичък на около 45-50г, много го харесам. Днес нямах възможност да се видим защото съм в Д-град.
   • Ма
    Марин
    8 -7
    14:55, 24 яну 2021
    Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
   • Лю
    Любов Мускатова
    9 -2
    16:07, 24 яну 2021
    Ама твоята любов,пък даже името не му знаеш.
   • Ва
    ванюша
    7 -2
    16:38, 24 яну 2021
    марийке, твоята любов се казва иванчо главчев. може да го намериш в завод каменица. ако желаеш може да ти дам тел. номер да му се обадиш.
  • 2
   Не
   Нестор
   13 -3
   14:54, 24 яну 2021
   Така трябва да е.А не да се завират по домовете,стресирани да не ги хванел грип.
  • 3
   Ви
   вип
   6 -2
   15:58, 24 яну 2021
   Имаше сигурно хиляди
  • 4
   Ма
   Мария
   3 -6
   17:14, 24 яну 2021
   Нали беше починал, а сега ще ми давате номера му. Хайде дайте ми номер му и ще му звънна!
  • 5
   Iv
   Ivan
   4 -2
   22:36, 24 яну 2021
   Милко, нямаш право да ме коментираш звъни на този номер 0888523417
  • 6
   Ро
   Роси иванова
   4 -2
   22:37, 24 яну 2021
   Патка мога лично да те запозная
  • 7
   Ив
   Иван
   3 -3
   23:00, 24 яну 2021
   Коя си ти незнайна шм...о .чакам даьвъннеш

  Хороскоп за 07.03.2021

  Хороскоп за Овен

  Овен
  С удоволствие ще се включите в организирането на събитие, на което очаквате да срещнете хора, с които не сте виждали от дълго време. По много причини ще привличате интереса към себе си, но най-вече заради работата, която сте свършили. Намеренията ви са прозрачни и това се вижда от всички.
  07 мар 2021

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Не позволявайте на емоциите да определят отношението към работните ви ангажименти. Покажете на дело професионалните си умения, абстрахирайки се от личните си пристрастия и настроение. Няма да ви липсва енергия, разпределете силите си и ще успеете. Финансови придобивки от хонорари, рента или други възнаграждения.
  07 мар 2021

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Няма да ви липсват отлични възможности за себеизява и ползотворни контакти. Сега е момента за поставянето на амбициоз-ни цели и за работа по постигането им. В партньорство с колегите си ще стигнете до важни решения, които ще дадат очакваните ре-зултати. Някои от вас вероятно се колебаят относно предстоящо пътуване. Обмислете го от всички страни за да не останете неприятно изненадани.
  07 мар 2021

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Не се притеснявайте да обмисляте в дълбочина. Ако се уверите, че всичко е здраво, честно и коректно, то непременно ще стигнете до добри резултати. Ако не проверите всичко, има възможност да се провалите. Изявени шансове за тези, които се занимават с психология и окултизъм. Може да стигнете до духовни прозрения. По-сериозни проблеми могат да настъпят в дома и семейството.
  07 мар 2021

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Шанс за изява, било на работното място или в друга сфера, където ще покажете умения и адекватно справяне със ситуацията. Ще подобрите отношенията си с хора, които желаете за свои приятели, или ще финализирате търговска сделка. Активни и делови, ще се посветите на целите си и ще ги реализирате.
  07 мар 2021

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Потънали сте в отдаденост на професионалната си работа. Това нарушава спокойният ви ритъм, внася и напрежение, но със сигурност си заслужава. Плановете ви бавно, но сигурно вървят към реализация. Желанието ви за разнообразие и забавления ще ви срещнат с нови хора и ще променят отношението ви към спорни въпроси.
  07 мар 2021

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Посветете се на задачите си, които повече не търпят отлагане. Възможно е объркване и е нужно по-внимателно да обмисляте ходовете си. Ще успеете, но с цената на какво, зависи само от вас. Вслушвайте се в интуицията си, ще ви подскаже верния път. Не прибързвайте и правете добре нещата.
  07 мар 2021

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Въпреки възможните неблагоприятни обстоятелства почивните ви дни ще надхвърлят очакванията ви. Не пропускайте възможността да прекарате времето си сред близки приятели. Прави ви впечатление повишеното внимание, което получавате от човек от обкръжението ви. Ще бъдете приятно изненадани и за в бъдеще.
  07 мар 2021

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Ако имате избор за това какво да изберете за да направите деня си интересен, то най-напред се допитайте до себе си. Оставете настрана проблемите, които ви пречат да се отпуснете. Имате нужда да забравите, дори за ден, тревогите и да се възстановите пълноценно. Ще преоткриете отново добър приятел и това ще ви донесе повече настроение.
  07 мар 2021

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Благоприятно развитие на делата ви ще ви даде повод да празнувате. Склонни сте към отпускане, а точно днес не бива да си ги позволявате. Близките ви гласуват пълно доверие, което допълнително ви стимулира. Проявеното съчувствие е израз на съпричастност и това се помни дълго.
  07 мар 2021

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Затрупани сте с домашни задължения и няма да може да отделите много време за себе си, а имате нужда. Преценете дали работата по дома е толкова важна и дали ще можете да се справите с упреците на близките си, ако решите да я пренебрегнете. Финансови постъпления може да ви помогнат да се справите по-лесно с броженията у дома.
  07 мар 2021

  Хороскоп за Риби

  Риби
  С прагматичен подход ще накарате обстоятелствата да работят за вас, но не влизайте в конфликт с близките си. От способността ви да отстъпвате ще зависят добрите отношения с тях и паралелно с това не позволявайте на никого да се качва на главата ви. Радостни вълнения, свързани с лични постижения или на близък човек.
  07 мар 2021
  Последни новини