Новите филми и сериали на Netflix през януари

2021 г. е вече тук и наистина едва ли има година, която да сме чакали с по-голямо нетърпение. Просто защото 2020 г. трябваше да свърши час по-скоро.

Можем само да стискаме палци идните 12 месеца да бъдат по-благослонни , отколкото бяха предните, но няма как да знаем какво ще се случи. Но не ни и трябва, защото не сме врачки, а и живеем за момента.

А с подходящ филм или сериал за гледане той може да бъде много приятен. И Netflix, разбира се, няма да ни разочароват и през 2021 г., защото още през януари ще пуснат един куп интересни неща за гледане. Ето и какво ни привлече вниманието.

History of Swear Words

Псувните определено не са нещо хубаво и неслучайно всеки родител се кара на детето си, когато го чуе да казва нещо обидно и нецензурно. Но е факт, че те са част от ежедневието ни  дори да не искаме, понякога, когато сме на предела на нервите, пускаме по някоя звучна псувня.

Но не сме се замисляли откъде идват всички тези нецензурни думи и изрази. History of Swear Words пък ще ни покаже точно това - какви са корените на някои от най-разпространените псувни в английския език.

Никълъс Кейдж ще ни води из епизодите, като всеки един от тях ще ни обяснява както историята на думите, така и употребата им. Всичко това пък ще бъде подкрепено от мнението на етимилози и историци.

History of Swear Words е в Netflix от 5 януари

Pieces of a Woman

Новата година определено ще започне доста силно, като именно в първите дни на януари Netflix ще пусне така дългочакания от нас филм с Ванеса Кърби и Шая Лебоф, който закупи преди няколко месеца.

В Pieces of a Woman ще видим как бракът на Марта (Кърби) и Шон (Лебоф) се разпада, но новината, че ще стават родители им вдъхва нова надежда.

Всичко обаче се сгромолясва, когато бебето умира след раждането. Самата концепция и трейлъра ни подсказват, че филмът ще бъде доста труден за гледане, но ни подсказват също така, че ще си заслужава.

Pieces of a Woman е в Netflix от 7 януари

Outside the Wire

Завършваме селекцията за месеца с малко екшън, който ще ни пренесе в близкото бъдеще и технологиите  разбира се, отново ще са в центъра на вниманието.

Благодарение именно на тях съществува Лео (Антъни Маки) андриод, който работи за американската армия. Заедно с Харп (Деймън Идрис), който пък пилотира военни дронове, са нагърбени с тежка задача.

Те трябва да отидат на едно от най-опасните места в света, за да предотвратят глобална катастрофа.

Outside the Wire е в Netflix от 15 януари

През месец януари можем да обърнем внимание и на The Minimalists: Less Is Now (1 януари), Asphalt Burning (2 януари), Surviving Death (6 януари), Crack: Cocaine, Corruption & Conspiracy (11 януари), Night Stalker: The Hunt for a Serial Killer (13 януари) и The White Tiger (22 януари).

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини