Каква история разказват ръцете на Скалата

Да си на върха в Холивуд и то не от днес не е никак лесно. Дуейн Джонсън пък се намира там от няколко години и това е основната причина работният му график да е нечовешки сгъстен.

Покрай пандемията и непредвиденото спиране на работа на цялата индустрия Скалата успя да прекара повече време със семейството си, но дори тогава работата не е била мираж.

А и Джонсън вече успя да завърши снимките на Red Notice, като през пролетта на 2021 г. започва да снима дългоочаквания Black Adam, с който ще направи дебюта си при супергероите.

И всичко това отнема много време и работа, както добре знаем, за актьора мускулната маса е от ключово значение за ролите му, затова тренира почти всеки ден. Как намира време и сили, не знаем...

В профила си в Instagram пък публикува кратко видео, което има за цел да ни покаже как изглежда ръцете му след тренировка. Мазоли, пукнатини и белези - ако тези ръце можеха да говорят, кой знае какви истории биха разказали.

Самият Дуейн Джонсън също отбелязва този факт, като пише също така, че именно ръцете му разказват житейската му история. От поста разбираме, че за Скалата е изключително важно ръкостискането и прекият контакт с очите, защото според него така хората установяват една особена връзка един с друг.

Източник: LifeStyle

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини