Скалата президент?

Миналата седмица Дуейн Джонсън попадна в полезрението на медиите с един монолог, с който целеше да покаже, че Доналд Тръмп не реагира както хората искат в създалата се ситуация.

Това беше и първият път, в който Скалата гласно атакува президента. Преди няколко години Джонсън къде на шега, къде не, каза, че вариантът да се кандидатира за президент не е изключен.

Разбира се, в изказването си Дуейн Джонсън не заявява, че ще се кандидатира или има подобни планове, но пламенната му реч запали доста от последователите му.

Според We Got This Covered, в социалните мрежи са се появили много коментари и публикации, които са в подкрепа на Скалата и казаното от него във видеото.

Не са малко и онези, които дори директно заявяват, че ще гласуват за него, ако се кандидатира за президент. Има и такива, които смятат, че бившият кечист е по-компетентен от настоящия президент.

От филмовата кариера на Джонсън знаем, че се вслушва в това какво искат хората и рано, или късно, им го дава. Остава да разберем дали и в този случай ще се получи същото.       

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    ВК
    В КЕНЕФА САЩ
    5 0
    00:03, 9 юни 2020
    Всичко е възможно.
  • 2
    Вл
    Власт на идиотите
    3 0
    10:20, 10 юни 2020
    Филма "Идиотокрация" все повече се приближава към реалността. https://www.imdb.com/title/tt0387808/?ref_=nv_sr_srsg_0
    Не че е за учудване - този филм просто следва и довежда до абсурд напълно реални тенденции - че хората с най-малко интелект се плодят най-много...
    В нашата мила родина също виждаме резултатите от това...
Последни новини