Какви ще са подобренията в iPhone 13

iPhone 12 излезе преди броени седмици, но в интернет вече с пълна сила обикалят слухове по адрес на следващата, тринадесета генерация на телефоните на Apple.

Както можем да се досетим, голяма част от тях не са потвърдени от компанията, тъй като появата на iPhone 13 е твърде далеч, за да говорим за изтекли от "кухнята" на Apple данни.

Все пак си заслужава да обърнем внимание на поне два от тях, тъй като идват от сравнително достоверни източници, чиито прогнози са се оказвали верни немалко пъти в миналото.

Наскоро ютюбърът Джон Просър от Front Page Tech публикува видео, в което разкрива, че Apple със сигурност готви нов екран за следващия си iPhone.

По негови данни бъдещият iPhone 13 ще е с дисплей с адаптивна честота на опресняване в диапазон от 1Hz до 120Hz.

Това означава, че екранът най-вероятно ще може да остава включен през цялото време, както при някои Android устройства, но ще черпи незначително количество от батерията на апарата.

Разликата е, че телефоните с Android успяват да поддържат екраните си включени, благодарение на по-големите батерии в тях, докато при iPhone 13 ниската честота би позволила батерията да остане по-малка.

https://youtu.be/GPMai0GUYUgОт Barclays пък разкриват, че iPhone 13 ще разполага с Wi-Fi 6E - стандарт за безжичен интернет, който разчита на сигнал от 6Ghz.

По този начин връзката на телефона с мрежата няма да бъде нарушавана от други устройства и честоти, което би позволило по-широк обхват на сигнала и взаимодействие с технологии от следващо поколение, включително AR и VR.

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини