Млада дизайнерка създава тоалети трансформери

    Нигерийският дизайнер и основател на марката Janore Ойинда Окифенва създаде трансформираща се рокля, която може да се носи по 11 начина.

    Скрийте недостатъците

    22-годишната предприемачка решила да създаде своя собствена марка, защото забелязала, че другите марки нямат стилни алтернативи на прилепналите рокли. По думите ѝ, тя искала да разработи дизайн на рокля, чиито детайли биха скрили различни недостатъци във фигурата на всяка жена.

    В крайна сметка Акинфенва представя рокли, които може да се носят по повече от дузина начини.

    Дълбото деколте и затворен топ

    "Необходима е много работа, за да се създаде такъв многофункционален елемент", обяснява дизайнерът и добави, че някои рокли имат допълнителни елементи отделно, като например ръкави.

    Асортиментът Janore включва неща с различни цветове и стилове. Например, бяла рокля е направена по такъв начин, че да може да бъде с дълбоко деколте или, обратно, да се носи със затворено бие. 

    Създателката на марката вярва, че тоалетите й са удобни за клиентитке, защото са подходящи за всяко събитие. "Това също е печелившо за тези, които искат да изпробват нов стил на обличане, без да харчат твърде много пари", казва Акинфенва.

    Между другото, трансформерите в модата стават все по-популярни. 

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини