Григор Димитров вече мислел за семейство

Григор Димитров обяви, че мисли за семейство. Тенисистът даде обширно интервю за списание Hello Monaco, в което разкри и че е създал в България фондация, носеща неговото име.

На въпрос „Започна ли да мислиш за семейство?“, Димитров отговори: „Да, разбира се. Не искам да прозвучи арогантно, но ми се налага да полагам усилия, за да бъда по-обикновен отколкото съм, тъй като искам известно време да живея малко по-спокойно и да не се занимавам с нищо“.

В момента той излиза с Лолита Османова, която е дъщеря на руски олигарх.

Световният номер 19 в мъжкия тенис сподели още, че обича да си стои вкъщи. „Не ходя често по дискотеки, дори да имам възможност. Никога през живота си не съм опитвал алкохол. Харесва ми да вечерям със семейството и приятелите си. Искам животът ми да бъде по-спонтанен. Да шофирам наоколо, да изпия чаша хубаво кафе. Харесва ми да съм вкъщи и да пиша. Просто документирам мислите си, когато съм в настроение за това“, допълни още той.

Относно хранителния си режим, Григор сподели, че спазва по-строги правила 3-4 дни преди турнир. „Тогава се опитвам да се храня по-здравословно от обикновено. Консумирам по-семпла храна и никога не смесвам храните. В тези периоди не консумирам глутен, в никакъв случай, но не изпадам в крайности. Харесвам риба. Два пъти седмично ям месо. Освен това много обичам сладко – бисквити, сладолед и шоколад. Обичам лакомствата, но не съм зависим от тях. Никога не ми се е случвало да стигам до състояние от типа „Човече, трябва да хапна шоколад, иначе ще се разтреперя“. По време на турнирите съм много дисциплиниран“, разкри Григор.

Той сподели, че е избрал да живее в Монако защото всеки път, когато е там, има чувството, че е на почивка. „Това ми помага да се отпусна. Прибираш се вкъщи, оставяш си багажа и отиваш на плаж. Освен това тук се чувствам сигурен и всички уважават личното ми пространство, което е много важно за мен. Това не винаги се случваше на другите места, на които съм живял“, разкри Димитров.

Източник: БНР

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини