"Шкода" се обърна по таван до разклона за Калинка

По пътя от село Калинка към Кърджали 56-годишен водач с лек автомобил „Шкода“ се блъснал в еластична ограда, след което колата се обърнала по таван. Пътното произшествие станало вчера около 14 часа. 37-годишен пътник бил прегледан от екип на Спешния център и освободен. Тестът за алкохол на водача е с отрицателен резултат. Произшествието е обработено по административен ред с акт по ЗДвП. Екип на пожарната служба в Кърджали обезопасил автомобила и почистил пътното платно. Около 20 часа на 9 декември 18-годишен с „Пежо“ при движение на заден ход ударил паркиран „“Мерцедес“ в Момчилград. Водачът напуснал мястото на произшествието и бил издирен вчера. Съставен е акт по ЗДвП.

 139 моторни превозни средства и 151 лица са били проверени при специализирана операция на територията на РУ-Кирково през периода от 6 декември до 9 декември за подобряване на средата за сигурност и безопасността на движение по пътищата. За констатираните 25 нарушения по ЗДвП са били съставени 4 акта и 21 фиша.

Пожари и аварийно-спасителни дейности. Екип на пожарната служба в Крумовград загасил запален комин на жилище в село Горна кула вчера около 14,30 часа. Няма нанесени щети. Двама пожарникари от РСПБЗН-Подкова отводнили мазе на къща в село Кирково след подаден сигнал снощи в 18 часа.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини